Forza Italia

Eens om de vier jaar tijd lukt het mij langer dan een paar minuten te interesseren voor voetbal: tijdens de wereldbekerfinale. Nochtans schakelde ik pas in zo rond de 80ste minuut. 1 Р1 gelijkspel. Tjah. Niets gemist, denk ik dan. Ze wisten het anders wel te rekken: verlengingen ̩n strafschoppen. Toch nog goed voor een dik uur voetbal op de buis.

Het was anders wel an eventfull hour. Losse handjes en zo. Klapstuk was toch wel de kopstoot van Zizou. De man speelt de bekerfinale als allerlaatste match. Een prachtig einde van een carrière. En dan tóch weten te verknallen door te vrágen naar een rode kaart. Er zal nog over geschreven worden, denk ik zo.

En de winnaar? Die had het wel verdiend, dunkt me. De italianen waren de betere ploeg vond ik zo. Goed gespeeld, spannendste t-shirts, stoerste borstkas en al. En om na 115 minuten geen missers te maken bij de strafschoppen: kudos. Er mag dus al wat gefeest worden in Rome, dunkt me. En het WK? Wel, ik ben blij dat het erop zit: eindeljik terug een min of meer reguliere programmering op de buis.

Al 2 reacties

  1. Huug zegt:

    Dream on. De herhalingen van ‘De Kampioenen’ bedoel je?

  2. […] Netsensei: “Much ado about nothing”. Goed gezegd alvast. Zijn adres eindigt op .nl wat weer een gans andere dimensie aan Clickx hun onprofessionaliteit geeft, hij komt namelijk _wel_ uit België. Sterker nog, ik heb er mee op school gezeten. Ahhh, netsensei. In een ver verleden, een paar maand terug, ging ik ook al eens blogreviews doen en dan ging ik hier mee beginnen. Omdat ik toen nog niet zoveel karakter en doorzettingsvermogen had als nu (dat was soft-ironisch) heb ik dat toen maar niet gedaan. Maar nu moet ik dus. Waar ik mij al _jaren_ aan erger is die “Ha!” en “Hoezee!” die er om de twee posts wel eens instaan. Stop ermee! Het leidt af van de inhoud. Bwahahaha. Nee serieus, tis gewoon irritant. Waar mijn posse en ik ook een grote hekel aan hebben is zijn verslaving aan het “Michellen”. Michellen, voor iedereen die niet in mijn posse zit, is het linken naar Michel V. om te melden dat hij _toevallig_ dezelfde mening heeft als Michel over een bepaald onderwerp. Virtueel gatlikken als u dat beter verstaat. Nu goed. Als ik mij vorig jaar nog goed herinner dan was hij toen laatste en ik voorspel dat hij het dit jaar beter gaat doen! Hoezee! […]